2017011923494576

Odata cu aparitia unui nou software de programare al echipamentelor laser, va prezentam cateva din avantajele utilizarii sistemului de operare HSG-X.

hsg-x 1

Plecand de la generatia de controller CypCut, HSG X aduce imbunatatiri atat in segmentul de control, cat si in segmentul functionalitatii. Noul controller permite atat ajustarea parametrilor mult mai usor cat si ajutarea cotelor de reper, nesting, bridge, combine, microjoint, overlap, cooling point, array, flycut si chiar si Draw pentru desenarea reperelor.

Din punctul de vedere al modului de operare, noul Controller HSG X aduce ca noutate o placa de control modernizata, programata  pentru o acuratete sporita la o viteza de raspuns a comenzilor mai mare.

hsg-x 2

De asemenea, operatorul este avantajat de noua interfata cu ecran tactil, prevazuta cu tehnologie ‘multi-toch’, de mutarea butoanelor des uzitate in partea dreapta a consolei de comanda si de aparitia telecomenzii wireless.

Afisarea clara a planului de lucru, clasificarea automata a reperelor de taiere  si manevrarea acestora, gasirea muchiei pentru autopozitionare grafica si limitarea resturilor sunt doar cateva din functiile controllerului ce permit ajutari direct pe grafica incarcata pe masina.

hsg-x 3

Niciun comentariu

LASA UN COMENTARIU

EnglishRomania